728x90,booking

Booking.com

728x90

събота, 30 юли 2011 г.

ГЮЛ КОМЕНТИРА ПЕНСИОНИРАНЕТО НА НАЧАЛНИКА НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ Президентът Абдуллах Гюл коментира пенсионирането на началника на генералния щаб армейски

ГЮЛ КОМЕНТИРА ПЕНСИОНИРАНЕТО НА НАЧАЛНИКА НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ

Президентът Абдуллах Гюл коментира пенсионирането на началника на генералния щаб армейски генерал Ъшък Кошанер и командващите трите рода войски.

Изпратена 30.07.2011 10:13:28 UTC

Обновена 30.07.2011 10:13:28 UTC

Президентът Абдуллах Гюл коментира пенсионирането на началника на генералния щаб армейски генерал Ъшък Кошанер и командващите трите рода войски.

Гюл каза следното относно пенсионирането на генерал Кошанер „Въпреки че желаем да остане на поста посрещнахме с уважение искането на Кошанер да се пенсионира”.

Гюл отбеляза „Не става въпрос за каквато и да е криза... Тъй като началникът на генералния щаб армейски генерал Ъшък Кошанер е ценен командващ, който уважаваме. Посрещнахме с уважение решението му да се пенсионира преждевременно, въпреки че бихме желали да остане на поста. Както е известно другите командващи и без това са на пенсионна възраст и щяха да се пенсионират и следователно отговорността щеше да бъде поета от новите командващи и за това бе посрещнато напълно нормално дейностите на Висшия вонене съвет да се водят от тях. В изявлението на Министерския съвет бе отбелязано, че Висшия военн съвет ще проведе редовните си заседания и ще обсъди повишенията и другите въпроси в дневния ред и че всичко ще продължи в рамките на своите правила”.

РГТ / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове