728x90,booking

Booking.com

728x90

събота, 30 юли 2011 г.

Расист, антиислямист сее смърт

ИХСАНОГЛУ КОМЕНТИРА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКЦИИ В НОРВЕГИЯ

Генералният секретар на Организацията за Ислямско сътрудничество Екмеледдин Ихсаноглу коментира терористичните акции в Норвегия.

Изпратена 29.07.2011 11:44:23 UTC

Обновена 29.07.2011 11:44:23 UTC

Генералният секретар на Организацията за Ислямско сътрудничество Екмеледдин Ихсаноглу коментира терористичните акции в Норвегия.

Ихсаноглу заяви, че нападенията не са били сюрприз и подчерта, че антисемитизмът от 1930-те години сега се отнася за мюсюлманите.

Ихсаноглу след като отбеляза, че терористичните акции в Норвегия са показател до колко опасна точка за достигнали расизма и антиислямизма, подчерта дословно:” Расист, антиислямист сее смърт сред своите сънародници.Неговата държава се изправя пред този сюрприз. Това не беше сюрприз за нас. Антиислямизмът не трябваше да се превърне в политически материал.”

Генералният секретар на Организацията за Ислямско Сътрудничество Екмеледдин Ихсаноглу продължи изказването си със следните думи: „В тия дни антиислямизмът се намира в нов етап.Обиждането и атакуването на Исляма се превърна в точка от политическия дневен ред.Последните терористични нападения в Норвегия показват колко са важни нашите предупреждения.Западните и ислямските страни трябва да си сътрудничат по този въпрос”.

РГТ / Уеб Портал Турция / Christian fundamentalism and terrorism

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове