728x90,booking

Booking.com

728x90

събота, 23 юли 2011 г.

Християнски тероризъм:Заподозреният за атаките в Норвегия е атакувал мултикултурализма и Исляма в интернет

На снимката християнски терорист.

Заподозреният за атаките в Норвегия е атакувал мултикултурализма и Исляма в интернет

23 юли 2011

Осло. Норвежецът, срещу когото са повдигнати обвинения за атаките в Норвегия е бивш член на популистка антиимиграционна партия, предава Ройтерс. Стана ясно още, че той е писал в блогове, атакувайки мултикултурализма и Исляма. Заподозреният беше задържан след като 84 души бяха застреляни в младежки лагер в близост до столицата, а седем души загинаха при бомбен атентат в Осло. В интернет публикации с името на идентифицирания от норвежките медии като Андерс Беринг Брейвиксе отправя критика към европейските политики за приобщаване на различни етнически групи. В тях се твърди и че значително малцинство от младите британски мюсюлмани подкрепят радикалния ислямски екстремизъм.
"Кога мултикултурализмът ще спре да е идеология, имаща за цел да деконструира европейската култура, традиции, идентичност и национални държави?", гласи въпрос от 2010 година в сайт с дяснополитическа идеология.
Междувременно стана ясно, че Брейвик е бил член на Прогресивната партия, която е втората по големина в парламента. Той е бил партиен член от 2004 до 2006 година, а в младежкото движение на партията е бил от 1997 до 2006/2007 година.
Прогресивната партия се обявява за по-строги ограничения на имиграцията, докато лявоцентристките политичски сили подкрепят мултикултурализма.

иаф / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове