728x90,booking

Booking.com

728x90

понеделник, 19 септември 2011 г.

Гелеменов:В Батак българи са клали българи, турските власти са били против

Никакви турци не е имало в Батак. Не е изпращан редовен турски аскет. Кланетата са вършени от похамеданчани българи, предвождани от Ахмет Барутанлията. Неговото българско име е Ангел. Те сформират башибозук – нередовни турски части, и потушават зверски въстанието в Батак конкретно. Така че онази дама от Германия (изкуствоведката Мартина Балева – б.а.), която от Германия твърдеше, че клане не е имало, не е права. Имало е, но за съжаление българи са клали българи, турските власти са били против.

:::

Отец Гелеменов, свещеник-екзорсист:

Патриарх Максим отдавна е в света на мъртвите, Желев не е написал "Фашизмът"

понеделник, 19 септември 2011

Мария Филева

Отец Георги Гелеменов твърди, че е единственият православен свещеник, който работи в полето на ясновидците и лечителите. Специализирал е екзорсизъм в Рощок, Германия. Автор е на специален троен молебен против магии, диабет, затлъстяване, тютюнопушене, алкохолизъм, наркомания и за забавяне на стареенето. Сега служи като свещеник на свободна практика на Централните софийски гробища. Гелеменов има опит и в политиката. Той е известен с националистическите си прояви и е основател на първата подобна формация у нас – Българска християндемократическа партия. През 2002 г., като учредител на партия Български народен социален съюз, участва в изборите, като част от политическата му платформа е връщане на смъртното наказание и превръщането на България в топ производител на оръжия в партньорство с Русия. През 2003 г. го обвиняват в източване на ДДС, за което той и днес твърди, че е невинен.

С какво се занимавате сега, отец Гелеменов?

В качеството си на редовен служител на Софийска митрополия служа на Централните софийски гробища на свободни начала. Освен това съм си организирал домашен параклис, където приемам хора, за да им чета Киприанови, Василиеви, Златоустови и Богородични молитви.

Т.е. занимавате се с тъжната част от битието на хората?

Да, занимавам се с погребения и екзорсизъм. Аз съм единственият български свещеник, който се занимава с екзорсизъм. Бяхме двама, останах само аз. Другият бе отец Ивайло Генчев, бившият съпруг на Весела Драганова. Тя не говори за него, но аз не я обвинявам за нищо, веч си има ново семейство. Отец Ивайло почина м.г. на 53 години, Бог да го прости. Перфектен приятел ми беше, живееше сам и си говореше с кучето.

Вече съм единствен, защото в Българската православна църква цари изключителен терор от страна на епископите. На обикновените свещеници се забранява да участват в политическите и обществени процеси в страната, да се кандидатират за съветници, депутати и министър-председатели. На мен нищо не могат да ми направят, защото съм самостоятелен.

И що е то екзорсизъм? Доколкото знам, става въпрос за гонене на демони…

И разваляне на магии. Всеки друг, който твърди, че може да развали магия, е лъжец. Това е дадено само на екзорсистите, които имат ръкоположение, а такива като мен – и посвещение. Аз съм бил на екзорсистки курсове в Германия. Говоря няколко езика, най-добре немски, такъв ми е и произходът – казвам се Георги Вилхелм Гелеменов. Моят дядо е дошъл с Фердинанд в България, за да му бъде полезен като интендант. Грижел се е за снабдяването с храна, облекла и пособия. Затова и една от дъщерите ми се казва Вилхелмина.

Вие колко деца имате? Май сте започнали да решавате демографските проблеми.

Пет деца от две жени. Три момчета и две момичета. Те са ученолюбиви, здрави и силни. Най-големият ми син е на 23 години, най-малкият, Виктор, е на 13. Той е добър колоездач, от него ще излезе републикански шампион. Гордеят се с мен, когато пишат за мен вестниците, когато ме дават по телевизията. Защото аз обяснявам на хората как да живеят, как да постигнем справедливост. Препоръчвам на всички българи да работят като мене, защото на всяко българче се раждат 4 циганета. Да са живи и здрави, но можем да станем циганска държава. Това не е расизъм, просто ние сме домакините в тази страна и не бива да го забравяме. Но ако продължаваме по този начин, явно домакините ще станат гости. Всичко е в Божиите ръце, ако трябва България ще стане и циганска държава, щом Бог, историята и обстановката го изискват. Няма как да се противопоставим. Трябва да се създават повече български деца.

Развалянето на магии не е ли забранено от църквата?

Постепенно тези процеси – по разваляне на магии, навлизат в БПЦ най-напред с Киприановите молитви. Това е много мощно средство за разваляне на магии, не ходенето по врачки, баячки, гледачки и ходжи. Молитвите, които чета, създават защитно поле. Има разни, които се представят за хора със способности, но вижте, с цялото ми уважение към женското съсловие жена не може да бъде екзорсист или ходжа. Това е противопоказно.

Как да разпознаваме истинските лечители от шарлатаните?

Ще ви го обясня просто – всички са шарлатани. Затова аз ги разпознавам незабавно. Бог да ги прости, и Вера Кочовска, и Ванга бяха такива. Ванга беше вещица № 1. Тя трябваше да измести християнството, Исус Христос от сърцата на хората – това й беше целта. И успя много. Българският народ така беше запленен от нея, че на талази ходеха хората да им врачува и ясновидства. Успя заради религиозния вакуум, създаден от комунистите, и защото БПЦ не си изпълняваше мисионерските функции.

Може ли да виждате в бъдещето?

Това на свещениците е забранено. Да, виждам някои неща, едно от които е, че нищо добро не чака страната ни в близките 20 години. България е обречена, докато сме вързани с МВФ и ни управляват от Брюксел. Те ни държат в капан, затова са ниските заплати. Ние трябва да се държим здраво за Русия, винаги са Русия. Тя ни е голямата сестра. Освободила ни е от турско робство, може да ни освободи и от икономическото сега.

Как съчетавате русофилството с германофилството?

Ето така – винаги с Германия и никога срещу Русия. Нека не забравяме, че преди нападението на 22 юни, Германия и Русия са били съюзници, но поради глупостта на Хитлер започва война помежду им и това е най-голямата грешка на фюрера. Не е трябвало да напада. Направил го е, за да осигури жизнено пространство за германския народ и да използва ресурсите на другите държави. Русия е най-великата държава и България трябва да се държи здраво за нея.

Интересувате ли се още от политика?

Не много. Политиката е за хора, които искат да градят някаква кариера – себична, а не да работят за своя народ. И аз, бидейки политик, установих, че около мен имаше много мръсновати хора, които работеха само за себе си, без да помагат с нещо на българския род.

Имена ще кажете ли?

Да, разбира се – когото и да хванете. Иван Костов, Румен Овчаров, Георги Гергов, който се опитва да се прави на неполитик, но всъщност е дълбоко в политическата система. Петър Манджуков, който е протектор на неграмотния пловдивски митрополит Николай. БСП, която претендира да има социална политика към българския народ, всъщност е една едробуржоазна партия, която няма нищо общо със социалистическата идея. Някога, в началните времена на демокрацията, БКП създаде своя опозиция в лицето на Жельо Желев – един доста ограничен човек. Той не е написал книгата “Фашизмът”, друг е авторът. Цялата ситуация около СДС беше съвършено изкуствена, това беше една организация, създадена в лабораториите на БКП, за да имитира опозиция в България. И докато хората скачаха и рипаха по митингите, комунистите безпрепятствено изнасяха валута навън, български капитал, за да може един ден партията им да се върне на бял кон, по-скоро на червен килим, и отново да управлява държавата. Това е истината – капиталите на България са изнесени навън и чакат знак, за да се върнат обратно, но не за да служат на българския народ, а на една олигархия, каквото имаме и сега главно в БСП. От СДС останаха само партенки, частични останки. ГЕРБ се опитва да ръководи държавата, но съвършено безуспешно, защото хората не могат да ядат асфалт и спортни зали. Магистралите, които сега се строят, ще излязат през носа на българския народ. Трябват им хляб, работа и свобода. Та затова избягах от политиката – защото не искам да лъжа българския народ, че мога да му помогна.

Бяхте сред първите националисти, които излязоха на политическата сцена. Сега харесвате ли наследниците си?

Бях вторият, ако трябва да бъдем точни. Аз съм ученик на д-р Иван Георгиев (лидерът на Българската национално-радикална партия (БНРП) – б.а.). Но понеже той нямаше възможност да отиде в Русия, където трябваше да бъде обучен в нова националистическа доктрина, отидох аз. Престоях там доста дълго време. Бях обучен в политика и трябваше да извършим действия, с които да спасим България – нещо, което се опита да направи Александър Баркашов (основател и председател на руската националистическа организация „Руско национално единство“ – б.а.) заедно с Владимир Жириновски (полковник от армията, основател и лидер на Либерално-демократическата партия на Русия – б.а.) и ген. Стерлигов. Но тях Елцин ги усети, Горбачов извърши предателство, а на мен руските власти ми дадоха 24 часа да напусна страната, за да не пострадам.

Коя година се случва това?

През 1991 г. Малко след това Елцин разгроми всички бунтовници, които се бяха организирали срещу тази нова държавна власт и имаше много убити хора, много арестувани. Доста отидоха в два затвора около Москва – Ботирка и Лефортово.

Какво е това тайнствено училище, кой ви е преподавал в Русия?

Преподаваше ми ген. Стерлигов. Той беше нашият лектор. Учеше ни как да запазим демокрацията и целостта на нацията. Ако се наложи, с оръжие.

Не успяхте обаче да приложите знанията си в България.

Не, не успях. Защото българският народ спи! Ние нямаме нито едно успешно въстание освен въстанието на Асен и Петър срещу византийците. Всички останали се провалят. Моят земляк Георги Бенковски губи Априлското въстание, защото той не се е посъветвал с руски представители, че трябва да дойдат тук, когато се вдигне бунта. Българите на своя глава въстават и естествено – всичко е потушено. Започват кланетата в Батак, където българи са клали българи, това е истината.

Променяте историята, отец Гелеменов!

Никакви турци не е имало в Батак. Не е изпращан редовен турски аскет. Кланетата са вършени от похамеданчани българи, предвождани от Ахмет Барутанлията. Неговото българско име е Ангел. Те сформират башибозук – нередовни турски части, и потушават зверски въстанието в Батак конкретно. Така че онази дама от Германия (изкуствоведката Мартина Балева – б.а.), която от Германия твърдеше, че клане не е имало, не е права. Имало е, но за съжаление българи са клали българи, турските власти са били против.

А откъде черпите такава информация?

Ами от преки източници, от хора, които живеят в Батак и до ден-днешен. Валията на Пловдив се принуждава да изпрати временен умиротворителен корпус с редовен турски аскер, за да могат да бъдат спрени безчинствата конкретно на Ахмет Барутанлията.

Какви други исторически заблуди ще развенчаете?

Септемврийското въстание. Т.нар. въстание, което провокира Георги Димитров – една безлична фигура, човек, който повече е навредил на България, отколкото е помогнал и който може би наистина е подпалил Райхстага заедно с още двама български комунисти. Не е истина, че той за 6 месеца е научил немски с белезници на ръцете и сам се е защитавал пред немския прокурор. Аз съм немски възпитаник и знам, че този език е много корав. Няма човек на земята, който да може да го научи за половин година със самоучител. Абсурд! Слушах речта му, записана на грамофонна плоча – един неграмотен немски словоред. Въобще не са му вървели езиците – толкова години живял в Съветския съюз, пък казвал не “харашо”, а “хорошо”. Той е наричан още Тарабата поради това, че се е напивал безпаметно и е падал като тараба.

Та, за Септемврийското въстание – подпалва фитила в България, но като вижда, че нещата не вървят на добре бяга с един файтон с Васил Коларов през Сърбия към Съветския съюз. Връща се у нас чак 47-ма година, когато нещата вече са безопасни за него.

Идват ли хора на гроба му?

Идват, доста хора го търсят, предимно възрастни. Аз ги водя на неговия гроб, защото познавам добре разположението на Централните софийски гробища. Знаете, вие писахте, че той е положен в протестантската част.

Да се върнем към съвремието, говорихме за политиците и вашите симпатии. Малцина знаят, че вие сте втори братовчед на Емил Кошлуков. Не ви ли допада поне вашият роднина?

Ние произхождаме от с. Церово, Пазарджишко. Емил е умно момче, но някак си на него не му върви – като на нашия прадядо Христо, който, кой знае защо, е бил стамболовист. Аз Стамболов не го понасям – той не е вдигнал Търновския окръг по време на Априлското въстание.

Ще гласувате ли на тези избори?

Като кмет бих подкрепил Прошко Прошков – немски възпитаник, умно момче, интелигентен, предстои му голямо политическо бъдеще. А като президент – Алексей Петров, защото е “българският Робин Худ”.

Имате ли обяснение защо българите изведнъж така се заинтересуваха от окултното, от магии?

Търсят изход от натисналата ги безизходица – няма работа, няма хляб, няма бъдеще. Има само безобразни лъжи. Как ще се живее добре, какво като са ни ниски данъците? Ниски ще са, след като са ниски доходите. Много пенсионери загинаха от мизерия, доста се самоубиха – заради Иван Костов. Той има голям грях към възрастните хора, защото редуцира пенсиите им.

И какъв е изходът?

Не можем сами да се оправим. Само Русия може да ни помогне. Ние сме една малка географска точица, та населението на Истанбул е три пъти по-голямо от нас.

Да не сте решил да прилагате знанията, получени в Русия, и да грабнете оръжие?

Да вдигаме революция ли? Ще се провалим. Ще дойдат мустакати сини каски и ще ни смажат. Трябва ни “корава демокрация”, някакъв по-строг тип. Трябва да се обърнем към руския тип демокрация. Та там престъпността в процентно отношение е много по-ниска от България. Американската демокрация също е корава, нашата е разхайтена. Това е слободия. Нужна е намесата на твърда ръка. Тук трябва да стане нещо като Чили – както Пиночет изкара на стадиона всички престъпници и ги ликвидира. После ги представяха като политически противници.
Може би е време за революция, но народът няма да се вдигне, защото е пасивен. Чака някой да го освободи – като дядо Иван едно време.

Имате ли своя прогноза кой ще наследи патриарх Максим? Не е много канонично да ви задавам този въпрос, но пък всички сме наясно, че сред висшия клир се води такава битка.

Много бих се радвал, ако ловчанският митрополит Гавраил стане патриарх. Той е руски възпитаник, ние трябва да стоим далеч от гръцката църква. И Николай Пловдивски се натиска, този психично болен митрополит. Момчето е с видими признаци на шизофрения.

Максим отдавна е в света на мъртвите, той не е адекватен човек. Не може човек на 96 години да управлява такава голяма организация. Него го разнасят по църквите двама “чучелоносители”. Той отдавна трябваше да си подаде оставката и да отиде “на покой”, както се казва на църковен език в някой манастир. Поради старчески инат, не желае да се оттегли.

всеки ден / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове