728x90,booking

Booking.com

728x90

неделя, 24 юли 2011 г.

Християнски терор в Осло,Норвегия:Бравек е бил известен с ултрадесните си възгледи и антимсюлманските си настроения и не съжалявал за действията си

НОРВЕГИЯ Е В ТРАУР..

Продължава отзвука от бомбеното и въоръжено нападение,отнели живота на 92 души.

Изпратена 24.07.2011 10:37:12 UTC

Обновена 24.07.2011 10:37:12 UTC

Норвегия е в траур.. Продължава отзвука от бомбеното и въоръжено нападение в Осло, отнели живота на 92 души.

Атентаторът Андерс Бравек обвиняван за бомбеното нападение на правителствените сгради в Норвежката столица Осло и за масовото убийство на десетки младежи в младежкия лагер на остров Утоя призна че е извършил атаките.Бравек е бил известен с ултрадесните си възгледи и антимсюлманските си настроения и не съжалявал за действията си, които извършил самостоятелно.

По думите на адвоката на Бравек, клиентът му е посочил, че стореното от него е „зверско, но необходимо". 32 годишният Бравек утре ще бъде изправен пред съда. Норвежкото законодателство не позволява смъртна или доживотна присъди.Ако съдът намери Бравек за виновен, той ще бъде наказан с най високото наказание 21 годишен затвор.

Продължава разследването на остров Утоя.Полицията уведоми,че 6 души са все още в неизвестност и са обезпокоени че броят на убитите ще се покачи на 98.Между изчезналите младежи се намира и една турска девойка.

РГТ / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове