728x90,booking

Booking.com

728x90

събота, 23 юли 2011 г.

Противник на Исляма устрои КЪРВАВАТА БАНЯ в Осло,Норвегия

Антиислямският терорист на снимката / Ал Джазира ТЖ / Norway's state television named Anders Breivik as the suspect for the bombing and shooting. / Al Jazeera TV

Произходът на извършителя на атаките в Норвегия обърква полицията

23 юли 2011

Осло. 32-годишният мъж, заподозрян за убийството на най-малко 80 младежи на летен лагер и взривяването на бомба в центъра на Осло, коствало живота на най-малко седем души, остава мистерия за следователите – той е човек с десни убеждения и противник на исляма, но не е известно да има връзки с крайните десни екстремисти, коментират световните медии.
Норвежкото обществено радио идентифицира заподозрения като Андерс Беринг Брейвик, рус и синеок норвежец, който е изразявал десни и антимюсюлмански възгледи в интернет.
Мъжът законно е притежавал няколко огнестрелни оръжия и е бил член на клуб по стрелба. Той е притежавал земеделска компания, отглеждаща зеленчуци, което би му дало достъп до големи количества тор, потенциална съставка при създаването на бомби.
Въпреки това Брейвик не е бил член на някоя от малките и разпокъсани крайнодесни групировки в Норвегия и няма криминално досие, освен за леки нарушения.
Неонацистки групировки извършиха няколко убийства и обира в Скандинавия през 90-те години, но оттогава не са излизали на сцената, основно заради липса на водеща фигура.

иаф / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове