728x90,booking

Booking.com

728x90

събота, 20 август 2011 г.

Изгорелите при катастрофата край Добрич били изселници от Турция

Изгорелите при катастрофата край Добрич били изселници от Турция

20 август 2011

София, България

Баща, дъщеря и зет са тримата , които изгоряха при зверска катастрофа в петък следобед, научи НДТ. Според запознати, те са изселници от Турция, били на гости на свои близки. "БМВ"-то, управлявано от Шенол Р., се движело с много висока скорост, на мястото на инцидента нямало никакъв спирачен път. Колата изпреварила добричко такси и малко след това се блъснала в дървото челно.

Пламнала веднага. Именно шофьорът на таксито подал сигнал на органите на реда за горящия автомобил. Огнеборци предполагат, че тримата пътници са загинали на място от удара и после са горели като факли.
Наложило се да бъдат рязани ламарини, за да бъдат изкарани трите трупа.

На мястота на инцидента са били една пожарна кола и специализиран автомобил на отряда за спасителна дейност. Доста трудно била установена самоличността на зетя, тъй като при пожара изгорели всички документи.

Иаб припомня, че днес тежка автокастрофа отне живота на трима в Добричко.

Полицията получила съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие по пътя с. Божурово – с. Росеново, община Добрич, на около 1 км преди с. Росеново.

48-годишен водач на лек автомобил поради движение с несъобразена скорост е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво.

В резултат на катастрофата автомобилът се е самозапалил и в него са изгорели водачът, возещата се на задната седалка лице на 22 години, от с. Лозенец, община Добрич и возещият се на предната седалка мъж на 23 години от с. Езерово, обл. Варна. Труповете са изпратени за аутопсия в Съдебна медицина – Добрич.

По случая е образувано досъдебно производство.

иаб / Уеб Портал Турция

:::


Трима изгоряха след катастрофа в Добричко

Автор: БНР

© Снимка: ОДМВР-Силистра

Тежка катастрофа в Добричко отне живота на трима души. Инцидентът станал в петъчната вчер, около 17:30 ч. Близо до село Божурово. Лек автомобил БМВ, управляван от 47-годишен мъж се блъснал в дърво и се възпламенил. Това уточни за БНР главен инспектор Красимир Костов. В автомобила изгорели 47-годишният шофьор и две 22-годишни момчета. По първоначални данни, причина за инцидента е висока скорост, несъобразена с неравната настилка на пътя, който е без маркировка, допълни Костов.

бнр / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове