728x90,booking

Booking.com

728x90

сряда, 24 август 2011 г.

България се прави на три и половина за уискито,убило руски труристи в Турция


У нас няма регистрирана марка уиски Mister Burdon

24 август 2011

София /КРОСС/ В България не се произвежда уиски с марка Mister Burdon, категорично заявиха от Асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки, съобщава в. „Класа”. От Патентното ведомство също отрекоха подобно наименование да е регистрирано както у нас, така и на територията на ЕС. По данни на Агенция „Митници” пък нито една каса с наше уиски не е изнесена за Турция.

Уиски, произведено в България, най-вероятно е причинило смъртта на руски туристи в турските хотели, работещи по системата all inclusive, пише вестник „Комсомолская правда”. Изданието командирова в Турция своя специален кореспондент Ярослава Танкова, която открила смъртоносната напитка в местните хотели. Властите твърдят,

че турските хотели са абсолютно безопасни, но именно под масата в бара на хотел „Кафтанс” журналистката се черпила с уиски Mister Burdon, което станало причина за смъртта на руски туристи през май. „Разреждайки го, барманът обилно го разливаше и черпеше с него туристите по системата all inclusive”, разказва кореспондентката, според която то се произвежда в България.

Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове