728x90,booking

Booking.com

728x90

сряда, 31 август 2011 г.

Премиерът поздравява българските мюсюлмани със свещения за тях празник Рамазан байрам 2011 и им пожелава здраве, благоденствие и сговор в семействата

Борисов: Толерантността между различните вероизповедания е признак на цивилизованост

29.08.2011

Съвместното съжителство и разбирателство е гаранция за успешното бъдеще на страната ни.

„Бих искал да ви уверя, че се отнасям с дълбоко уважение към вашите традиции и да изразя убеждението си, че толерантността между различните вероизповедания е признак на цивилизованост”, казва министър-председателят Бойко Борисов в поздравителния си адрес по случай мюсюлманския празник Рамазан байрам. Премиерът Борисов всяка година традиционно поздравява българските граждани, изповядващи исляма, и на двата техни празника – Рамазан и Курбан байрам.

В обръщението си към българските мюсюлмани премиерът ги поздравява със свещения за тях празник Рамазан байрам и им пожелава здраве, благоденствие и сговор в семействата. „Вярвам, че огромното мнозинство от българските граждани, независимо от тяхната етническа и религиозна принадлежност, искат да живеят заедно и в разбирателство, защото това е гаранция за успешното бъдеще на страната ни и на децата на България”, добавя правителственият ръководител.

Борисов честити свещения празник и пожелава на всички вярата в доброто, която пречиства и ни прави по-мъдри, да ни помага да преодолеем изпитанията, които Бог ни е и изпратил.

"Заман" / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове