728x90,booking

Booking.com

728x90

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Говорителят на новините по бтв - Юксел Кадриев бил любовник на висше ченге от ГДБОП



Гей компроматът срещу Юксел Кадриев сниман в кръчма

Говорителят на новините по бтв бил любовник на висше ченге от ГДБОП

6 октомври 2011

София, България

Бонка Георгиева с дъщеря си Габриела

Пикантната снимка на Юксел Кадриев с полицай от ГДБОП, на която двамата си разменят целувка, е била направена в столично заведение.
Това твърди бившата съпруга на водещия на новините по бтв Бонка Георгиева пред седмичника “Уикенд”.

В предаването “Горещо” тя изненадващо разкри, че слуховете за гей забежките на Юксел съвсем не били само празни приказки. Бонка приема с насмешка изявлението на бившия й съпруг в “Шоуто на Слави”, че най-голямото доказателство за неговата хетеросексуалност бил фактът, че има дете. Дете обаче има и покойният Емил Димитров, но това не е променило сексуалните му страсти, посочва дамата.

Бонка Георгиева твърди, че с очите си е уверила в обратното. Тя пазела сензационна снимка в компютъра си, с която можела да докаже скандалните си твърдения. Спирал я единствено фактът, че партньорът на Юксел Кадриев от кадъра е висш полицай. Той бил служител на ГДБОП при това в едно от най-важните звена. Мъжът, щракнат с водещия от бтв, също имал семейство и дори две деца.

“Най-вероятно е мърсувал с Юксел за забавление, но не мога да причиня стрес на жена му и децата му. Те едва ли подозират за двойнствения му живот”, казва дамата.

Именно тази снимка се оказала и най-силният й коз в битката за 10-годишната им дъщеря Габриела. Бонка заяви, че ще покаже снимката, ако Юксел продължава да крие детето от нея.

Увлечението на водещия по собствения пол станало причина за влошаването на отношенията му с Бонка и разтрогването на брака им. Съмненията, че залита по левия бряг се появили още когато се запознали през 1995 г.

Един ден приятели на Бонка й докладвали, че докато тя го чака вкъщи, той купонясвал в столични заведения с мъжка компания. Бясна от разюздания му живот, тя грабнала фотоапарата си и побързала да документира изневярата му. “Снимката е изключителна гнусна. Юксел се целуваше с този мъж, за когото по-късно разбрах, че е служител на ГДБОП. Човекът е женен, има две деца. Всъщност, снимките бяха 3, но при преместването ни след раздялата ни, не можах да намеря останалите две. Юксел стана известен покрай бтв и би трябвало да се съобразява къде се появява и какво прави на публични места. Проблемът му е, че като обърне две ракии става друг човек”, обяснява още Бонка.

блиц / Уеб Портал Турция

Още:

Юксел Кадриев заплашвал Венета Райкова Бонка пази любовна снимка на екссъпруга си с ченге от ГДБОП 21 септември 2011 София, Бъ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове