728x90,booking

Booking.com

728x90

вторник, 11 октомври 2011 г.

Суперзвездата Кибарие ще пее за ДПС на 15 октомври 2011 г. в Кърджали


От Турция: ДПС води ромски славей в Кърджали

Аудио ТУК , ТУК.

Доган и Бойко един след друг в бастиона на движението

Ромски славей от Турция ще заведе лидерът на ДПС Ахмед Доган в Кърджали преди вота. Суперзвездата Кибарие ще има концерт на 15 октомври в бастиона на движението. Въпреки участието й засега е ясно, че Ахмед Доган няма да присъства на фиестата, на която се очаква да се стекат хиляди роми от цялата страна. Събитието ще е в спортната зала "Арпезус" в града.
Гостенката на ДПС в Кърджали Кибарие е суперзвезда в Турция от години. Тя пее в стил арабеск - с ориенталски мотиви. Има дуети с други звезди като Таркан и с певицата Сезен Аксу. Според публично достъпната информация за нея Кибарие винаги се е притеснявала, че няма образование. Тя сама се е научила да чете и пише. В интервюта призовава хората да не се присмиват на неуките, защото талантът свети със собствена светлина. Кибарие е на първо място в списъка на известни роми по света в свободната интернет енциклопедия Уикипедия.
Междувременно стана ясно, че от днес започва тридневна обиколка на Доган из Кърджалийско. На 11, 12 и 13 октомври той ще посети седемте общини в областта, в която ДПС има хегемония. В района през уикенда вече мина шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. На 15 октомври пък премиерът Бойко Борисов ще е в региона заради инспекция на прохода Маказа, който ще направи транспортен коридор от Русе, през Велико Търново, Габрово, Черноочене до Гърция. Двамата с Доган ще се разминат за броени часове. На 14 октомври Сокола заминава за Смолянско, после ще обиколи Благоевградския регион и на 18 октомври ще се завърне в София.
Йова АПОСТОЛОВА

в ст / Уеб Портал Турция

http://www.kibariye.com.tr

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове