728x90,booking

Booking.com

728x90

понеделник, 18 юли 2011 г.

32-годишният Юсеин Кунев от гърменското село Рибново има брак с една от дамите на сърцето си, а с останалите две си поддържа сърдечни връзки

Шейх от Рибново с три булки

Съпругата и любовниците на Юсеин живеят в мир под един покрив

Напук на кризата мъж от гърменското село Рибново се уреди с две жени вкъщи. За капак има и трета в съседно село. Родният шейх е 32-годишният Юсеин Кунев. Той обаче не е многоженец. Има брак с една от дамите на сърцето си, а с останалите две си поддържа сърдечни връзки.
От близо пет години Юсеин живее не само със законната си съпруга и негова съселянка - Фатме, но и с любовта, която открил в симитлийското село Долно Осеново - Фатме 2. Мъжкарят преди две-три години се залюбил и с мома от село Филипово в община Банско, но тя си живее в родното село.
"От законната си съпруга има две деца, син и дъщеря, от Фатме от Долно Осеново има дъщеря. Цялото село го знае и всички го приемат за нещо нормално, макар да е изключение този случай.
Най-важното е, че има мир и сговор в дома на Юсеин и двете му жени се разбират помежду си.
"Не ми създават проблеми" - твърди кметът на с. Рибново Мустафа Авдиков.
Многоженецът има цех за производство на алуминиева дограма. И двете му жени пък се трудят във френския цех за бельо в селището.
През уикенда намира време да гостува и на третата си изгора във Филипово, като не забравя да води със себе си и другите си две жени. "Не всеки го може като нашия Юсеин" - коментират мъжете в гърменското село.
Владимир Симеонов

в ст / Уеб Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Химн на Турция : Марш на Независимостта
ВСЕКИ ДЕН !Аудио новини на БЪЛГАРСКИ език може да изтеглите като mp - 3 -ка или да слушате ТУК.
ТУРСКИ РАДИА И ТЕЛЕВИЗИИ,ОНЛАЙН МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ ТУК.

Моят списък с блогове